Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Dasar Privasi

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dihantar oleh pengunjung. Seperti yang anda ketahui Akta Perlindungan Data Peribadi 2010  (APDP) telah diluluskan pada tahun 2010 dengan bertujuan untuk dikuatkuasakan pada tahun 2013. PNS menghargai privasi pelanggan kami dan dalam usaha untuk memastikan pematuhan kepada Akta tersebut. Kami ingin menarik perhatian anda kepada dasar privasi dan keselamatan seperti berikut:-

Privasi anda
Sekiranya anda memilih untuk membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi butiran peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti  menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas agensi-agensi lain.
Maklumat Yang Terkumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.
Apa yang akan berlaku jika saya membuat pautan kepada laman web yang lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya digunapakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemaskini pada halaman ini. Layari halaman ini dengan kerap, untuk mengetahui sebarang perubahan, cara penggunaannya dan dalam keadaan tertentu, maklumat akan dikongsi bersama pihak yang lain.
Undian

Tahukah anda bahawa pembayaran pembiayaan ansuran bulanan boleh dilakukan melalui JomPay?

Pautan

Kementerian Anak Syarikat Lain – lain
myGov Gloria Jean's MSC

Maklumbalas PNS